Eesti Peakokkade Ühendus on loonud projekti “Peakokad Koolis”, mis viiakse ellu koostöös Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumiga.
Meie koolis viidi see projekt läbi 5.-8. klassi õpilastega. Enne ühist kokkamist vaadati filme “Eesti toidu lugu 19. sajandist kuni tänapäevani”, Toiduõhutuse 5 võtit ehk “Köögis ohutult ja teadlikult” ning retseptid, mis on meie ühiskokkamise menüüs.
Ühist kokkamist korraldas Veronika Eesmann, kes valis välja ka menüü. Õpilased valmistasid kõrvitsapüreesuppi, kerge kana kapsahautist, kummelimaitselist panna cottat marjadega. Lõunatoit sai väga maitsev ning õpilastele meeldis selles projektis osalemine.
Suur tänu Eesti Peakokkade Ühendusele, kes tegeles selle koolituse organiseerimisega!
Aitäh Veronika Eesmannile, kelle juhendamisel meie õpilased said uusi oskusi kokanduse valdkonnas.